VETERANI PONOVO NAPALI PUPOVCA: On je zloćudni tumor na najosetljivijem delu tela Hrvatske

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VETERANI PONOVO NAPALI PUPOVCA: On je zloćudni tumor na najosetljivijem delu tela Hrvatske

Predsednik Glavnog odbora udruženja veterana Hvidra Josip Periša smatra da Pupovac sprovodi projekat SANU Dobrice Ćosića i da je ”produžena ruka politike velike Srbije” ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA NAPADI na Milorada Pupovca u Hrvatskoj nastavljaju se nesmanjenom žestinom, pa je Josip Periša, predsednik Glavnog odbora udruženja veterana Hvidra rekao da ”provodi velikosrpsku politiku i da je zloćudni tumor na najosetljivijem delu tela Hrvatske”. ”Milorad Pupovac >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << deluje i radi u Hrvatskoj i uzmemo li u obzir da on radi kao vanredni profesor na Filozofskom fakultetu, mislim da je to jako zabrinjavajuće obzirom na stavove koje je iskazao. Smatramo da on provodi velikosrpsku politiku u Hrvatskoj”, kazao je Periša za N1 televiziju.Pročitajte još: KOLINDA RAZBESNELA DEO HRVATA: Za svet - fašista, za Grabar Kitarović mučenik Kritikovao je i premijera Andreja Plenkovića zbog koalicije HDZ-a i SDSS-a i ponovio da Hvidra traži od Državnog odvetništva da proceni da li je bilo elemenata kaznenog dela u Pupovčevim izjavama. ”Smatramo i da je ružno da on latentno i trajno prokazuje ustaše koje niko ne vidi, a zapravo četnike koji su velikim delom članovi njegove stranke on ne vidi. On osuđuje katoličku crkvu, ali ne osuđuje pravoslavnu, a znamo kako je ona delovala tokom Domovinskog rata”.Pročitajte još: NOVA PROVOKACIJA: U Splitu osvanuli grafiti: "Ubij Srbina", "Novinari crvi..."Za Hvidru koalicija HDZ-a sa SDSS-om od početka nije bila dobra i da SDSS nije poželjan partner. ”Smatramo da nije dobrodošao, jer nije stranka sa kojom bi trebalo sarađivati. U narednom ćemo period znati odgovoriti na sve ove izazove i odgovori će biti oštri, ako ne i oštriji nego izjave Milorada Pupovca”. Periša je najavio da će uskoro biti pripremljen novi stav Hvidre, a da Pupovac sprovodi projekat SANU Dobrice Ćosića i da je ”produžena ruka politike velike Srbije”.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZLOĆUDNI TUMOR NA HRVATSKOM TELU" Predsednik udruženja veterana rekao za Pupovca da je produžena ruka politike velike Srbije

Izvor: Blic, 22.Sep.2019

Predsednik Glavnog odbora udruženja veterana Hvidra Josip Periša smatra da Milorad Pupovac sprovodi projekat SANU Dobrice Ćosića i da je "produžena ruka politike velike Srbije".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.