Ukupno devet žrtava koronavirusa u Severnoj Makedoniji, 329 zaraženih

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2020, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukupno devet žrtava koronavirusa u Severnoj Makedoniji, 329 zaraženih

U Severnoj Makedoniji su umrla još dva obolela od koronavirisa, pa je ukupan broj umrlih od te zaraze porastao na devet, saopštilo je danas ministarstvo zdravlja.

U Klinici za infektivne bolesti u Skoplju su od kovid-19 umrli 45-godišnji muškarac iz Kumanova i 78-godišnjak iz Debra.

Kumanovac je imao i dijabetes, atrijalnu fibriliaciju, hipertenziju i gojaznost, a pacijent iz Debra hronično obstruktivan bronhitis (HOB) i hipertenziju i primao terapiju za oba hronična >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << oboljenja.

U Severnoj Makedoniji su u poslednja 24 časa potvrđena 44 nova slučaja koronavirusa, tako da je do sada dijagnostikivano ukupno 329 obolelih od COVID-19, navodi se u saopštenju.

Po gradovima, u Kumanovu ima 23 novozaraženih, u Skoplju 11, u Tetovu četiri, u Bitolju tri, Strugi dva i u Prilepu jedan oboleo.

U Skoplju je do sada regostrovano ukupno 175 zaraženih, u Debru i u Kumanovu po 47, u Štipu 14, u Tetovu i Prilepu po 10, u Strugi sedam, Velesu šest, Bitolju četiri, Ohridu tri, Kavadarcima dva, i po jedan zaraženi u Gostivaru, Krivoj Palanki, Strumici i Đevđeliji.

U Severnoj Makdoniji je u posleđnja 24 časa obavljeno 329 testova na koronavirus, a ukupno do sada 3.518.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukupno devet umrlih od korona virusa u Severnoj Makedoniji, 329 zaraženih

Izvor: Danas, 31.Mar.2020

U Severnoj Makedoniji su umrla još dva obolela od korona virisa, pa je ukupan broj umrlih od te zaraze porastao na devet, saopštilo je danas ministarstvo zdravlja.

Nastavak na Danas...

Nova žrtva koronavirusa u Severnoj Makedoniji

Izvor: B92, 01.Apr.2020, 15:51

U Severnoj Makedoniji preminuo je još jedan pacijent oboleo od koronavirusa, pa je ukupan broj umrlih od te zaraze porastao na 10...Kako je na onlajn konferenciji saopštio ministar zdravlja Venko Filipče na Klinici za infektivne bolesti preminula 65-godišnja poacijetkinja, koja je bila gojazna, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.