Uhapšeni Crnogorac u Hrvatskoj jedan od vođa Kavačkog klana

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Crnogorac u Hrvatskoj jedan od vođa Kavačkog klana

Miloša Radonjića (33), uhapšenog u Hrvatskoj crnogorska policija potražuje zbog sumnje da je deo kriminalne grupe a mediji navode da je visokopozicionirani član "kavačkog klana".

Iz crnogorske policije  je zvanično saopšteno da je za njim raspisana međunarodna poternica jer se protiv njega vodi krivični postupak zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Osim toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << navodi se u saopštenju, on se potražuje i radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od četiri meseca na koju je osuđen presudom Osnovnog suda u Kotoru zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Mediji navode da je do sad preživeo već četiri pokušaja atentata.

Zbog pokušaja ubistva Radonjića, nedavno je u Beogradu, po zamolnici crnogorskog Ministarstva pravde, saslušan i Kotoranin Jovan Jovica Vukotić, koji je u policijskim evidencijama označen kao jedan od vođa "škaljaraskog klana".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Uhapšen Kotoranin u Hrvatskoj po poternici Interpola

Izvor: Radio 021, 22.Jul.2019

Crnogorska policija je potvrdila da je državljanin Crne Gore Miloš Radonjić (33) iz Kotora uhapšen u četvrtak u hotelu u Slavonskom Brodu, u Hrvatskoj, po poternici koju je za njim raspisao biro Interpola u Podgorici...Hrvatski mediji su objavili da je u Slavonskom Brodu uhapšen "pripadnik crnogorske...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.