Uhapšen ubica Ukrajinke: Čuvao ga otac - bivši šef policije

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen ubica Ukrajinke: "Čuvao" ga otac - bivši šef policije

Arsenije Stanović (24) osumnjičen za ubustvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove, uhapšen je u Albaniji, nakon čega je predat crnogorskim nadležnim službama. To je saopštila Uprava policije.

Lašmanova je ubijena 11. maja u Kotoru, u stanu u kome je živela. Obdukcioni nalaz je pokazao da je Ukrajinka brutalno ubijena, te da se radi o zločinu iz strasti.

Stanovića su u Tirani uhapsili pripadnici albanske policije nakon što su im crnogorske kolege dale operativne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << informacije da se on krije njihovoj državi.

Istražitelji sumnjaju da je Stanović 11. maja došao u stan koji je Lašmanova iznajmljivala u Dobroti u Kotoru, nakon čega je ubio, potom je pobegao.

Vijesti navode da je Arsenije Stanović prilikom hapšenja u Albaniji bio sa ocem Zoranom, koji je donedavno bio šef granične policije, ispostave Aerodrom Tivat, a sa te funkcije smenjen je 17. maja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.