Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2021, 12:47

U Sloveniji blizu 1.700 novozaraženih, skoro svaki treći test pozitivan

U Sloveniji je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.669 novih slučajeva zaraze koronavirusom, uz rekordnih 31,9 odsto pozitivnih testova, a infektolog Mateja Logar danas je ocenila takav udeo pozitivnih testova vrlo zabrinjavajućim, dodavši da ipak još ne očekuje oštrije restrikcije od sadašnjih.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

NEVAKCINISANE KOSI KORONA: Broj novozaraženih u regionu višestruko uvećan - situacija zabrinjavajuća

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021

Prema poslednjim presecima epidemiološke situacije u zemljama region broj novozaraženih je višestruko uvećan u odnosu na prethodni dan, dok broj preminulih ne pada i u 90 slučajeva reč je osoba koje nisu primille nijednu dozu vakcine...U poslednja 24 sata u Sloveniji je potvrđeno 1.669 novih slučajeva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.