U Sarajevu maloletnica ubila novorođenče, majka joj pomogla

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sarajevu maloletnica ubila novorođenče, majka joj pomogla

Policija Kantona Sarajevo uhapsila je maloletnicu, zbog sumnje da je ubila svoje novorođenče, kao i njenu majku zbog sumnje da je pomagala kćerki u ubistvu, objavio je sarajevski portal Avaz.

Portparolka Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu Azra Bavčić izjavila je da je maloletnici i njenoj majci određen pritvor.

Ona nije mogla izneti više detalja, pozivajući se na poštovanje Zakona o zaštiti i postupanju sa decom i maloletnicima u krivičnom postupku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Portal Avaz je, pozivajući se na nezvanične izvore, naveo da je majka završila iza rešetaka, dok je kćerka, obzirom da je maloletna, smeštena u jednu vaspitnu ustanovu.

Prema pisanju ovog portala, maloletnica se navodno porodila u stanu u sarajevskom naselju Alipašino Polje, gde je i usmrtila bebu.

U porođaju joj je, navodno, pomagala majka.

Slučaj je otkriven jer je, zbog obilnog krvarenja, devojka završila u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gde su lekari utvrdili da je reč o krvarenju posle poroda, pa su alarmirali policiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.