U Hrvatskoj uhapšeni Britanci zbog krijumčarenja migranata

Izvor: B92, 04.Nov.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hrvatskoj uhapšeni Britanci zbog krijumčarenja migranata

Rijeka -- Hrvatska policija uhapsila je trojicu britanskih državljana zbog pokušaja krijumčarenja migranata preko granice

Uhapšen je i vozač (31) zato što je kombijem nasrnuo na policajca.

Policija je saopštila da je u subotu oko 19.30 sati u blizini graničnog prelaza Rupa sa Slovenijom pokušala da legitimiše vozača kombija koji je bio parkiran uz put.

U pitanju je 31-godišnji vozač koji je, međutim, naglo krenuo i nasrnuo na jednog od policajaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je uspeo da izbegne udar bacivši se na zemlju.

Vozač kombija je potom ubrzo uhvaćen prilikom pokušaja prelaska granice.

Policija ga sumnjiči da je te večeri sa još dvojicom Britanaca u kombiju pokušao preko granice da prokrijumčari više stranaca.

Protiv sve trojice podneta je krivična prijava.

Kako prenosi Hina, protiv jednog od osumnjičenih podnesena je prekršajna prijava zbog posedovanja manje količine kokaina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HAPŠENJE U HRVATSKOJ Britanci krijumčarili migrante, jedan KOMBIJEM nasrnuo na POLICIJU

Izvor: Blic, 05.Nov.2019, 01:06

Hrvatska policija uhapsila je trojicu britanskih državljana zbog pokušaja krijumčarenja migranata preko granice, a 31-godišnjeg vozača i zato što je kombijem nasrnuo na policajca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.