U stanu u Dubrovniku pronađena tri tela

Izvor: RTS, 29.Jan.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U stanu u Dubrovniku pronađena tri tela

Policija je u Dubrovniku u jednom stanu pronašla tri beživotna tela i ranjenu ženu. Dubrovački mediji navode da je ubistvo počinio dugogodišnji pomorac Đ. B. Pored njegovog, pronađena su i tela njegovog tasta i supruge.
Utvrđen je identitet osoba koje su rano jutros u beživotnom stanju pronađene u stanu u Ulici Prijeko, u Dubrovniku. Radi se o dve muške osobe starosti od 64 i 77 godina i jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ženskoj osobi od 53 godine. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem.

Ranjena 74-godišnja žena je prevezena u dubrovačku bolnicu.
Kako saznaje portal Indeks, razlog dvostrukog ubistva i samoubistva leži u porodičnim razmiricama.
Ubica, koga dubrovački mediji spominju kao dugogodišnjeg pomorca, a identifikuju kao Đ. B., ubio je tasta M. T. pa suprugu L. B., a onda je presudio sebi.
Prvo je, kako nezvanično saznaje zagrebački portal, pucao u 74-godišnju taštu. Nju je ranio, a ona je uspela da se spasi tako što se zaključala u jednu sobu u stanu koji se nalazi na drugom spratu i od tamo zvala policiju.
Potom je ubio tasta. U međuvremenu je njegova supruga istrčala napolje tražeći pomoć. Krenuo je za njom i ubio je na stepeništu. Odmah potom je presudio i sebi, najverovatnije hicem u glavu, prenosi Indeks.
Navodno je reč o muškarcu koji je već ranije imao dosta problema sa zakonom, a na to su se nadovezali veliki porodični problemi.
U stanu ih je bilo četvoro, a preživela je 74-godišnja tašta koja je iz sobe zvala policiju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U DUBROVNIKU: Ubio suprugu i tasta, taštu ranio u nogu, pa se ubio! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Jan.2019

Policija je u Dubrovniku u jednom stanu pronašla tri beživotna tela i ranjenu ženu (74), a prema nezbvaničnim informacijama reč je do dvostrukom ubistvu i samoubistvu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.