Trebinje, uhapšeno 11 lica – zaplenjeno  20 kilograma  marihuane

Izvor: RTS, 10.Dec.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebinje, uhapšeno 11 lica – zaplenjeno 20 kilograma marihuane

U policijskoj akciji "Kanader", uhapšeno je 11 osoba na području Trebinja, a ukupno je zaplenjeno skoro 20 kilograma droge, rekla je zvaničnica MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.
Ta akcija je usmerena protiv organizovane kriminalne grupe koja se bavila nedozvoljenom proizvodnjom i prodajom opojnih droga, prenose Nezavisne.
Pretresi su, prema rečima portparolke MUP-a, izvedeni na 18 lokacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a u dosadašnjim aktivnostima pronađeno je 19,8 kilograma opojne droge marihuane, kao i manja količina kokaina i spida.
Akciju sprovodi Uprava za organizovani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske u saradnji s Policijskom upravom Trebinje, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.
Miljanovićeva je, kako se navodi, dodala da akcija još traje, kao i da će više detalja biti poznato po njenom okončanju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.