Crni dan na putevima u Crnoj Gori: Stradali Srbi

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni dan na putevima u Crnoj Gori: Stradali Srbi

Dvoje mladih iz Srbije, na sezonskom radu u Bečićima, žrtve saobraćajne nesreće. Mladić poginuo, devojka u teškom stanju. U drugoj nesreći, na putu Podgorica - Kolašin poginuo Nišlija. Povređeno i dvoje dece...

Foto: Mondo/Goran Sivački

Strašne vesti stigle su jutros iz Crne Gore. U dve nesreće u Bečićima i na putu ka Kolašinu živote su izgubile dve osobe,a više njih je povređeno.

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Bečićima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja se dogodila jutros sat i po iza ponoći na bečićkom bulevaru poginuo je mladić M.V. (25) iz Srbije, dok se lekari bore za život devojke S.R. (24), takođe iz Srbije.

Oni su prelazili bulevar kada je na njih naletelo vozilo budvanskih registarskih oznaka, prenose Vijesti. Mladić je poginuo na licu mesta, dok je devojka u životnoj opasnosti.

Devojka je smeštena u risanskoj bolnici.

Uviđaj je na licu mesta obavila budvanska saobraćajna policija, a na licu mesta je bio i kotorski tužilac, prenose Vijesti.

Vozač automobila E.A. (23) je zadržana u stanici policije.

Mladić i devojka iz Srbije su pre nekoliko meseci došli u Crnu Goru i sezonski radili u Bečićima.

Na putu Podgorica-Kolašin u jestu Lugovi dogodila se druga saobraćajna nesreća u kojoj je stradao V.P. iz Niša, a u KCCG prebačeno je dvoje maloletnih lica koja su se nalazila u automobilu u trenutku nesreće.

V.P. iz Niša, je preminuo na licu mesta, dok su dva maloletna lica, koja su se sa njim nalazila u automobilu, prebačena u Klinički centar Crne Gore, saopšteno je iz policije, prenose Vijesti.

Nesreća se dogodila kada su se sudarili kamion registarskih oznaka PG-GE870, kojim je upravljao Podgoričanin A.M, i automobil niških registarskih oznaka (NI-067NB) koji je vozio V.P.

Beograd: Dva lančana sudara, povređeno i dete

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tragedija u CG: Stradao momak iz Srbije, devojka kritično

Izvor: B92, 18.Jul.2018

Bečići -- U saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u Bečićima poginuo je mladić iz Srbije M.V. (25) iz Srbije. Devojka S.R. koja je bila s njim teško je povređena...I ona je, kako navode mediji, državljanka Srbije...Iz Uprave policije je saopšteno da su mladić i devojka (24) nastradali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.