Tona i po marihuane u šleperu, vozač iz Srbije pobegao u šumu

Izvor: RTS, 08.Apr.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tona i po marihuane u šleperu, vozač iz Srbije pobegao u šumu

Bugarska granična policija zaplenila je oko 1.500 kilograma marihuane, koja je bila sakrivena u kamionu. Vozač iz Srbije zamenio je registarske oznake u pokušaju da prevari carinu.
Droga je pronađena među linoleumom tokom rutinske kontrole na prelazu Kalotina, nešto posle ponoći, rekao je šef carine Georgi Kostov.

Traga se za vozačem iz Srbije, koji je uspeo da pobegne u šumu u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grada Slivnica.
On je, kako se navodi, zamenio registarske oznake i dokumenta sa vozačem drugog, praznog kamiona, u pokušaju da prevari carinike.
Taj vozač je uhapšen zbog saučesništva.
Inače, Bugarska je dugo služila kao ruta za krijumčarenje između Azije i zapadne Evrope. Zaplenjena droga iz kamiona bila je namenjena prodaji u Turskoj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na granici sa Srbijom zaplenjeno 1.500 kg kanabisa

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2019

Bugarska pogranična policija zaplenila je danas na carinskom prelazu na granici sa Srbijom oko 1.500 kilograma kanabisa skrivenog u kamionu Bugarska pogranična policija zaplenila je danas na carinskom prelazu na granici sa Srbijom oko 1.500 kilograma kanabisa skrivenog u kamionu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Tona i po marihuane u šleperu, vozač iz Srbije pobegao u šumu

Izvor: B92, 08.Apr.2019

Bugarska granična policija zaplenila je oko 1.500 kilograma marihuane, koja je bila sakrivena u kamionu...Vozač iz Srbije zamenio je registarske oznake u pokušaju da prevari carinu...Droga je pronađena među linoleumom tokom rutinske kontrole na prelazu Kalotina, nešto posle ponoći, rekao je šef...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.