Todorić: Vratiću se u Hrvatsku čim prikupim dokaze

Izvor: RTS, 22.Okt.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić: Vratiću se u Hrvatsku čim prikupim dokaze

Bivši predsednik uprave koncerna "Agrokor" Ivica Todorić na svom blogu poručio da će se vratiti u Hrvatsku čim prikupi relevantne dokaze kako bi se suprotstavio "zajedničkom zločinačkom poduhvatu dela političkih elita i njihovih pomoćnika", nakon što je u subotu za njim raspisana međuanordna poternica.
"Kao čovek kojem su teško povređena ljudska prava sa svojim advokatskim timom prikupljam dokaze >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i činjenice kako bih se mogao suprotstaviti lažima iz krivične prijave i odbraniti i sebe i moje saradnike od političkog progona kojem je cilj zataškati činjenicu da je upravo politika otela privatno vlasništvo u kojem danas caruje bezvlašće i stvarni kriminal", naveo je Todorić na svom blogu na kojem se redovno oglašava od septembra, prenela je Hina.

"Da bi me sprečili u prikupljanju dokaza i dokumentacije protiv njih lično i brzopleto su sastavili sramotnu krivičnu prijavu kako bi me pritvorili", naveo je on.
Zagrebačko županijsko državno tužilaštvo raspisalo je juče poternicu za Todorićem protiv kojeg je određen istražni zatvor i pokrenuta istraga, a nedostupan je hrvatskom pravosuđu.
Zagrebačko Županijsko državno tužilastvo je zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 miliona kuna pokrenulo istragu protiv vice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante Todorića, i dvanaestoro "Agrokorovih" menadžera i revizora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Todorić poručio da se vraća u Hrvatsku kad prikupi relevatne dokaze za odbranu

Izvor: Beta, 22.Okt.2017

Osnivač posrnulog hrvatskog koncerna Agrokor, Ivica Todorić najavio je jutros povodom raspisivanja poternice za njim, da će se vratiti u Hrvatsku kada završi prikupljanje relevantnih dokaza da bi se "suprotstavio zajedničkom zločinačkom poduhvatu dela političkih elita i njihovih pomoćnika koji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.