Teška nesreća na putu Skoplje–Tetovo, 14 poginulih

Izvor: RTS, 13.Feb.2019, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća na putu Skoplje–Tetovo, 14 poginulih

Četrnaest osoba poginulo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Skoplje–Tetovo, kod mesta Karpalak, javili su makedonski mediji. Petoro povređenih se bori za život.
Autobus koji je putovao iz Skoplja u Tetovo oko 17 časova prešao je na drugu stranu kolovozne trake i prevrnuo se na krov. Prema pojedinim informacijama, pre same nesreće na autobusu je pukla guma.

Ministar zdravlja Venko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Filipče rekao je da je sedam osoba poginulo na licu mesta, a ostali su podlegli povredama u bolnici, javila je agencija MIA.
Povređeni sa vozilima Hitne pomoći prebačeni su u skopsku bolnicu "8. septembar".
Kako javlja TV Nova, pet putnika bori se za život.
U skopsku bolnicu primljeno je ukupno 25 pacijenata, od kojih su 22 hospitalizovana. Troje lakše povređenih pušteno je na kućno lečenje.
U Klinički centar primljeno je ukupno pet pacijenata, od kojih su tri lakše povređena, među kojima je jedna trudnica. 
Među povređenima i stradalima nije bilo maloletne dece.
Policija radi na utvrđivanju identiteta povređenih.
Pred bolnicom "8. septembar" okupile su se na desetine rođaka i prijatelja povređenih putnika kako bi dobili informacije o svojim najbližima.
Autobus je bio u vlasništvu agencije "Durmo turs" iz Gostivara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinaest mrtvih u autobuskoj nesreći u Makedoniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2019

U autobuskoj nesreći kod Skoplja, koja se desila danas posle podne, poginulo je 13 putnika, a veći broj je povređen, izjavio je večeras ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče...On je novinarima rekao da je sedam putnika u autobusu koji se prevrnuo na autoputu Skoplje-Tetovo poginulo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jelena Karleuša u saobraćajnoj nesreći IZGUBILA DRAGU OSOBU! (foto)

Izvor: Story, 14.Feb.2019, 20:29

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Skoplje – Tetovo u Makedoniji četrnaestoro ljudi je izgubilo život. Među njima je bio i izvesni Boban, mladi student dizajna, koga je pevačica Jelena Karleuša poznavala kao svog velikog fana. Nesreća je potresla i Jelenu koja se na društvenim mrežama...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.