TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Zaustavila ga policija, onda je sve krenulo po zlu!

Izvor: BKTV News, 17.Avg.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Zaustavila ga policija, onda je sve krenulo po zlu!

Nije mu bilo spasa!

Rutinska kontrola policije okončala se tragično!

Državljanin Hrvatske K.T. (76), preminuo je za volanom svog vozila na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, u mestu Donja Dragotinja, juče oko 11.20 sati.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Prijedor, zaustavili su putnički automobil "VW Golf", kojim je upravljao K.T, zbog prekoračenja brzine kretanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Tokom kontrole, vozač se žalio na pogoršano zdravstveno stanje. Policajci su mu, navodi se u saopštenju, pružili prvu pomoć, a na lice mesta su stigli i lekari Službe hitne pomoći Prijedor, koji su pacijentu takođe ukazali pomoć.

Nažalost, nesrećnom čoveku nije bilo spasa i on je preminuo.

Lekari su naveli da je vozač preminuo priridnom smrću usled prestanka rada srca.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.