Sudar tramvaja u centru Zagreba: Najmanje 20 putnika povređeno! (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Jan.2013, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar tramvaja u centru Zagreba: Najmanje 20 putnika povređeno! (VIDEO)

U centru Zagreba danas su se sudarila dva tramvaja, nakon čega su četiri osobe "završile" na klinici "Rebro", dok ih je najmanje 20 zatražilo lekarsku pomoć.

Prema prvim informacijama nesreća se dogodila u trenutku kada se stari tramvaj broj sedam "zakucao" u zadnji deo nove niskopodne "četvorke’.

Spekuliše se, prenose lokalni mediji, da je sudar uzrokovalo otkazivanje kočnica stare "sedmice", ali predstavnik ZET-a Tomislav Jurić takve navode nije hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da komentariše.

"Budući da je vozač nakon nesreće kratko bio bez svesti još ne znamo šta se zapravo dogodilo. Na terenu su naše intervenetne ekipe i tehnička kontrola koja će obaviti pregled", precizirao je Jurić.

(Tanjug)

FOTO: printskrin,Jutarnji, video

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.