Sud u Podgorici odobrio izručenje Ivana Kontića Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2020, 16:47

Sud u Podgorici odobrio izručenje Ivana Kontića Srbiji

Viši sud u Podgorici odobrio je izručenje Nikšićanina Ivana Kontića (30) vlastima Srbije, koji se sumnjiči za pokušaj ubistva M. M.

To je podgoričkim Vijestima potvrdila savetnica za odnose sa javnošću Višeg suda Aida Muzurović.

Objasnila je da je vanraspravno veće odluku donelo u skraćenoj proceduri, ali i naglasila da okrivljeni na to rešenje ima pravo žalbe Apelacionom sudu u roku od tri dana.

Ministarstvo pravde Srbije poslalo je vlastima Crne Gore molbu za izručenje Kontića, nakon što se u medijima i na društvenim mrežama pojavio snimak brutalnog prebijanja M. M. u Novom Sadu, 24. avgusta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNA GORA IZRUČUJE KONTIĆA Krvnik iz Novog Sada će se konačno naći pred srpskim sudom, a evo i kada

Izvor: Blic, 17.Nov.2020

Viši sud u Podgorici odobrio je izručenje Nikšićanina Ivana Kontića (30) srpskim vlastima radi vođenja sudskog postupka pred Višim sudom u Novom Sadu za pokušaj ubistva 28-godišnjeg Miljana M.

Nastavak na Blic...

Odobreno izručenje Kontića Srbiji

Izvor: B92, 17.Nov.2020

Podgorički Viši sud odobrio je izručenje Nikšićanina Ivana Kontića (30) vlastima Srbije. Konti'' se u Srbiji sumnjiči za pokušaj ubistva M. M...To je "Vijestima" potvrdila savetnica za odnose sa javnošću Višeg suda Aida Muzurović...Objasnila je da je vanraspravno veće odluku donelo u skraćenoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.