Srbin povratnik tražio da napadač bude pušten iz pritvora

Izvor: RTS, 28.Avg.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin povratnik tražio da napadač bude pušten iz pritvora

Matko Škalamera, koji je bio u pritvoru zbog sumnje da je na nacionalnoj osnovi napao Dobrivoja Arsića, srpskog povratnika, pušten je na slobodu. Za njegovo puštanje založio se i sam Arsić koji je u svom iskazu, između ostalog, rekao da je "sve otišlo predaleko".
Dobrivoje Arsić i Matko Škalamera, inače pripadnik Hrvatske gorske službe spasavanja, sukobili su se prošle sedmice  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog parking mesta. 
Arsić i njegova supruga jutros je trebalo da svedoče pred Opštinskim državnim tužilaštvom, gde od juče popodne ispituju svedoke incidenta. 
Međutim, ni Arsić ni njegova supruga nisu se pojavili, ali su iskaz dali u svojoj kući u Viškovu.
"Sve se ovo otelo kontroli. Nikad nisam želio da dođe do ovog. Sve se to fino moglo riješiti u dva dana, ali sad smo tu gđe jesmo", rekao je Arsić. 
"Uglavnom, ja sam njima rekao da čovjeka puste, ipak je on otac jednog divnog đeteta. Dalje ćemo vidjeti", rekao je Arsić dok se u pozadini čula njegova žena koja je dobacila "Bog mu dao sreće", preneo je hrvatski portal 24sata. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Protest u Rijeci zbog hapšenja za napad na Srbina

Izvor: Mondo, 28.Avg.2019

U Rijeci je održan protest podrške Matku Šakalameri, pripadniku Gorske službe spasavanja, koji je osumnjičen za napad na nacionalnoj osnovi na srpskog povratnika Dobrivoja Arsića...Foto: Guliver/Getty images/Daniel Kopatsch..Okupljanje je organizovala navijačka grupa fudbalskog kluba Rijeka -...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.