Sneg veje u Sloveniji, obavezna zimska oprema na putevima

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg veje u Sloveniji, obavezna zimska oprema na putevima

Sneg koji pada u Sloveniji stvorio je probleme u saobraćaju, pa je zimska oprema obavezna na pojedinim putnim pravcima na severozapadu zemlje.

Snežnih padavina jutros je prvo bilo na području Kranjske Gore, a kasnije i na Bohinju i u Selškoj dolini, prenose slovenački mediji. Sneg pada na nadmorskoj visini od oko 800 metara.

Saobraćajni informativni centar za državne puteve upozorio je vozače da je zbog zimskih uslova zatvoren put koji ide preko prevoja Vršič, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao i prevoj Korensko sedlo na austrijskoj strani.

Zimska oprema je obavezna na putevima u Gorenjskoj i na putu preko prevoja Predel, javila je Srna, prenosi RTRS.

U popodnevnim časovima padavine će jačati i postepeno se širiti na veći deo zemlje, dok će mnogo manje padavina biti na istoku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.