Sneg blokirao saobraćaj između Sarajeva i Mostara, jedna osoba preminula

Izvor: RTS, 22.Jan.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg blokirao saobraćaj između Sarajeva i Mostara, jedna osoba preminula

Hiljade vozila zbog snega i dalje stoje u kolonama na glavnom putu između Sarajeva i Mostara, u Donjoj Jablanici.Jedan muškarac preminuo tokom blokade saobraćaja.
Stariji muškarac je preminuo tokom višesatne blokade saobraćaja na magistralnom putu M17 Sarajevo - Mostar, potvrđeno je za Kliks. Hitna pomoć je obaveštena da je jednoj osobi pozlilo u automobilu, a u Dom zdravlja Jablanica je primljen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bez svesti i znakova života. 

Kako javljaju sarajevski mediji, kilometarske kolone protežu se u oba smera, a saobraćaj iz pravca juga preusmerava se na zaobilaznicu preko sela Đevor.
Gusti sneg koji pada otežava posao radnicima javnih službi koji rade na deblokiranju, prenosi portal Kliks.
Iz sarajevskog MUP-a pozivaju putnike na strpljenje, pošto se veliki broj građana satima nalazi u kolonama, gde im ponestaju gorivo, hrana i piće, a niko im ne daje informacije koliko će blokada trajati.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.