Slovenački surfer pronađen živ u Italiji posle 24h u moru

Izvor: B92, 30.Okt.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački surfer pronađen živ u Italiji posle 24h u moru

Zagreb -- Lučka kapetanija Trsta obavestila je nadležne hrvatske službe da je nestali slovenački surfer pronađen danas živ u moru Italije, prenosi Index.hr.

I pored upozorenja zbog nevremena, dvojica mladića su juče po podne surfovala u moru nedaleko od Umaga i prijavljeno je da su nestali.

Jedan od njih hrvatski državljanin, pronađen je sinoć jer je uspeo da se dokopa obale.

Za drugim, slovenačkim državljaninom, organizovana potraga bila je nastavljena jutros, jer to nije bilo moguće sinoć zbog vremenskih neprilika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenski surfer pronađen živ nedaleko od Trsta

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Okt.2018

 TRST -Slovenski državljanin, surfer koji je nestao u ponedjeljak popodne kod Umaga, pronađen je živ kod Trsta...Policija je potvrdila da je 47-godišnji surfer, Slovenac, pronađen nedaleko od Trsta. Talijanska lučka kapetanija tu je vijest prenijela slovenskoj lučkoj kapetaniji, a slovenska policija...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.