Sarajevo, identifikovana osoba koja je zalepila plakat na Ambasadu Srbije

Izvor: RTS, 22.Feb.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo, identifikovana osoba koja je zalepila plakat na Ambasadu Srbije

Muškarac L. D. priznao je da je prošle nedelje zalepio plakat sa mrtvačkom glavom na zgradu Ambasade Srbije u Sarajevu, navodi TV N1 BiH.
"Preduzimajući mere i radnje u cilju rasvetljavanja događaja od 14. februara, policijski službenici MUP-a KS su identifikovali i obavili razgovor sa jednom osobom, koja je priznala da je zalepila PVC foliju na metalnu ogradu Ambasade Republike Srbije u Sarajevu", potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je za tu televiziju iz policije Kantona Sarajevo.

Kako dodaju, muškarac je u prostorijama MUP-a rekao da ima zdravstvene probleme i policiji je predočio lekarsku dokumentaciju, a sav materijal je dostavljen Tužilaštvu BiH.
Prema nezvaničnim saznanjima, radi o osobi čiji su inicijali L. D.
Prošle nedelje, na ulazu u Ambasadu Srbije u Sarajevu zalepljen je plakat na kome je nacrtana mrtvačka glava, ispod koje je pisalo "Četnici kostobacani".
Plakat je na zgradu Ambasade Srbije u Sarajevu zalepljen noć uoči obeležavanja Dana državnosti Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo ko je zalepio plakat na Ambasadu Srbije u Sarajevu (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Feb.2018

Muškarac čiji su inicijali L.D. priznao je da je prošle nedelje zalepio plakat sa mrtvačkom glavom na zgradu Ambasade Srbije u Sarajevu, navodi tv N1 BiH..."Preduzimajući mere i radnje u cilju rasvetljavanja događaja od 14. februara, policijski službenici MUP-a KS su identifikovali i obavili razgovor...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.