Sarajevo: Zaplenjena gotovo tona skanka, uhapšeno pet Crnogoraca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Zaplenjena gotovo tona skanka, uhapšeno pet Crnogoraca

Pripadnici Agencije za istrage i zaštite BiH (SiPA) u saradnji sa MUP-om Republike Srpske, Policijske uprave Istočno Sarajevo, zaplenili su oko 900 kilograma opojne droge marihuana-skank, u kamionu crnogorskih registarskih oznaka.

Akcija je realizovana u ranim jutarnjim satima, kada su na lokalitetu Krupac u Istočnom Sarajevu, zaustavljena dva kamiona s prikolicama i putničko motorno vozilo.

U jednom kamionu pronađena je velika količina opojne droge marihuana-"skank", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << upakovana u više različitih paketa.

Prema preliminarnim procenama, radi se o količini od oko 900 kg opojne droge, što je najveća zaplena narkotika ikad realizirana na području BiH.

Droga je, kako je prenela Fena, bila namenjena ilegalnom narko-tržištu BiH.

Zaplenjena droga na ilegalnom tržištu u BiH dostiže cenu od više od dva miliona KM, dok je njena cena na ilegalnom tržištu u zemljama EU, višestruko veća.

Tokom akcije uhapšeno je pet osoba, državljana Crne Gore, koji će biti predati postupajućem tužiocu, koji će odlučiti o daljim merama.

Osumnjičeni su pod istragom zbog krivičnih dela organiziranog kriminala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pet Crnogoraca "palo" u Sarajevu sa skoro tonom skanka

Izvor: B92, 08.Okt.2018

Sarajevo -- U Istočnom Sarajevu zaplijenjeno 900 kilograma droge i uhapšeno pet osoba, državljana Crne Gore...Pripadnici Agencije za istrage i zaštite BiH (SiPA) u saradnji sa MUP-om Republike Srpske, Policijske uprave Istočno Sarajevo, zaplenili su oko 900 kilograma opojne droge marihuana-skank,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.