Sarajevo: Zahtev za smenu Vlade FBiH - nije nabavila vakcinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2021, 09:31

Sarajevo: Zahtev za smenu Vlade FBiH - nije nabavila vakcinu

Pripadnice pokreta "Ženski marš" su, nakon jučerašnjih protesta u Sarajevu, poslale zahteve u ime građana na službene adrese parlamentaraca u Federaciji Bosne i Hercegovine i BiH.

Na protestima "Borba za život" koji su počeli defileom automobila od Železničke stanice u Sarajevu, a završeni ispred državnog parlamenta, poslata je poruka zastupnicima i delegatima u oba parlamenta sa zahtevom da smene Vladu FBiH zbog neuspeha u nabavci vakcina protiv korona virusa, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Klix.ba.

Ako do kraja meseca ne bude ispunjen taj zahtev, najavljeni su novi, masovniji protesti za 1. maj.

Federalnim parlamentarcima je sada poslato i pismo u kojem se zahteva da smene trenutni saziv Vlade FBiH i imenuju novi, koji će u roku od 14 dana predstaviti Akcioni plan borbe protiv pandemije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.