SUMNjA SE NA SERIJSKOG UBICU: Pronađena tri tela, svi ubijeni na isti način

Izvor: Večernje novosti, 07.Avg.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUMNjA SE NA SERIJSKOG UBICU: Pronađena tri tela, svi ubijeni na isti način

U prethodnih nekoliko sedmica, pronađena su tela tri osobe koje su pod nepoznatim okolnostima izgubile život U Severnoj Makedoniji su, u prethodnih nekoliko sedmica, pronađena tela tri osobe koje su pod nepoznatim okolnostima izgubile život, što je u makedonskim medijima pokrenulo spekulacije da se radi o nedelu serijskog ubice, javlja televizija 1TV.Dva od tri tela pronađena su u akumulacionom jezeru Turija u okolini Strumice. Te osobe su ubijene na identičan način, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pa se pojavila teorija prema kojoj je ubistva počinio serijski ubica.Policija je, u međuvremenu, saopštila da se u pritvoru nalazi osoba koja se sumnjiči za dvostruko ubistvo kod Strumice.PROČITAJTE JOŠ: Serijski ubica sa Kipra priznao ubistva sedam žena- Čekamo rezultate DNK analize. Imamo osumnjičenog, koji je već u pritvoru. Znamo motiv i način na koji je ubistvo izvršeno - rekao je zamenik ministra unutrašnjih poslova Agim Nuhiu.(alo.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SUMNjA SE NA SERIJSKOG UBICU: Pronađena tri tela, svi ubijeni na isti način (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 07.Avg.2019

Za samo nekoliko sedmica na nekoliko lokacija u Severnoj Makedoniji pronađena su tela tri osobe koje su izgubile život pod nerazjašnejnim okolnostima Za samo nekoliko sedmica na nekoliko lokacija u Severnoj Makedoniji pronađena su tela tri osobe koje su izgubile život pod nerazjašnejnim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.