S. Makedonija: Uhapšena grupa policajaca zbog zabave uprkos zabrani okupljanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2020, 12:32

S. Makedonija: Uhapšena grupa policajaca zbog zabave uprkos zabrani okupljanja

Šedam policijaca je uhapšeno u Severnoj Makedoniji zbog zabave kojom su prkršili zabranu okupljanja uvedenu zbog epidemije koronavirusa, objavio je danas portal vesti "A1 on".

Na sinoćnoj zabavi u selu Kuklica kod Kratova je bilo 15 ljudi, a policajce su prijavili meštani kojima je smetala glasna muzika i galama.

Pošto su policajci i civili koji su bili na zabavi, pružali otpor kada je došla patrola iz Kratova, za privođenje je pozvana specijalna jedinica policije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Severne Makdonije - "Jedinica za brzo raspoređivanje" (EBR).

"Svi su s lisicama privedeni u policijsku stanicu, a obavešteno je tužilaštvo koje treba da traži kaznu za nepoštovanje mera za sprečavanje KOVIDA-19 i povredu Krivičnog zakona", navodi portal „A1 on“ (a1on.mk).

Ministarstvo unutrašnjih poslova ponavlja da nema kadar da nadzire sprovođenje mera protiv koronavirusa, a, s druge strane, policajci krše propise i prave zabave, piše portal.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Makedonski policajci organizovali korona žurku

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2020

SKOPLJE – Zbog kršenja zabrane okupljanja uvedene usljed epidemije virusa korona uhapšeno je sedam policijaca u Sjevernoj Makedoniji koji su organizovali zabavu, objavio je danas portal vesti "A1 on".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.