Robija za pripadnika Pink Pantera

Izvor: RTS, 04.Okt.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robija za pripadnika "Pink Pantera"

Član "Pink Pantera" Milosav Vesković proglašen je pred sudom u BiH krivim za krivično delo organizovani kriminal.
Nakon održanog ročišta za razmatranje sporazuma o priznanju krivice i pretresa za izricanje krivičnopravne sankcije, sud BiH je osudio Milosava Veskovića na kaznu zatvora u trajanju od osam godina.

U izrečenu kaznu zatvora uračunava se vreme koje je optuženi proveo u pritvoru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << počev od 18. maja 2018. godine.
Vesković je, sa osuđenim Anesom Kurbegovićem i Mladenom Mićićem, obavezan da oštećenoj Pavlović internacional banci uplati iznos od 1.789.539,67 konvertibilnih maraka na ime naknade štete nastale izvršenjem krivičnog dela, sa zakonskom zateznom kamatom počev od 2. juna 2016. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.