Vlada Crne Gore pred pucanjem; Rezolucija o Srebrenici antisrpski akt

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 09:02

Vlada Crne Gore pred pucanjem; "Rezolucija o Srebrenici antisrpski akt"

Rezolucija o Srebrenici koju je usvojio crnogorski parlament je bez dileme antisrpski akt, kaže jedan od lidera Demokratskog fronta Milutin Ðukanović.

On smatra da nova vlast, koju je DF do skoro podržavao, vodi jaču antisrpsku politiku nego što je vodila vlast Mila Ðukanovića.

"Ova vlada od usvajanja rezolucije nema više našu podršku, naši su odnosi resetovani", naveo je Ðukanović.

Kaže i da smo videli "jednu veliku bruku" u vezi sa potpisivanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Naveo je da su to sve potez do poteza koji se direktno suprotstavlja srpskom narodu i da Crna Gora služi kao poligon za destabilizaciju čitavog nacionalnog korpusa.

"Očigledno da nas u Crnoj Gori ponovo očekuje nova borba, ali smo ubeđeni da ćemo iz te borbe izaći kao pobednici", rekao je Ðukanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.