Protest u Sarajevu: Superbabo pod maskom Spajdermena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2020, 19:20

Protest u Sarajevu: "Superbabo" pod maskom Spajdermena

Sarajlija, maskiran kao Spajedermen, počeo je protest ispred zgrade suda u Sarajevu, jer mu je sudskom odlukom zabranjeno da viđa dete.

Maskiran je u Spajdermena jer ne želi da otkrije identitet, a najavio je da namerava da ostane ispred suda najmanje dve sedmice, prenosi Klix .

Za sudska rešenja krivi predsednicu Suda Janju Jovanović, koju namerava da prijavi Visokom sudskom i tužilačkom savetu.

Ovaj Sarajlija kaže da je ogorčen na rad pravosuđa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"U ranijoj sudskoj presudi mi je dozvoljeno da viđam dete u skladu sa Porodičnim zakonom, a za nepoštovanje te odluke prethodna sutkinja je pretila kaznom. Sada novi sudija kaže da neće primenjivati sankcije. U ovoj situaciji, zbog korone, zatražena je promena važeće sudske presude i time mi je onemogućeno pravo da viđam dete", kaže maskirani otac.

Na panou isrped suda napisao je razloge svog protesta sa naslovom "Superbabo".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.