Spaseno pet osoba izgubljenih zbog požara kod Nikšića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2021, 18:05

Spaseno pet osoba izgubljenih zbog požara kod Nikšića

Pet osoba koje su se danas usled velikih požara u okolini Nikšića izgubile između Golije i Banjana, uspešno je spaseno, saopštila je Gorska služba spasavanja Crne Gore (GS SCG).

Kako je saopšteno na Fejsbuk profilu GS SCG, prema nepotpunim informacijama, jedna osoba je lakše povređena.

U Nikšiću je trenutno aktivno 10 požara, prenosi RTCG.

Slavko Tadić iz Službe zaštite i spasavanja Nikšić rekao je da pomoć vatrogascima na zemlji prožaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << avio-helikopterske jedinice.

Dodao je da je gašenje je otežano zbog jakog vetra.

U Nikšiću je aktivno više požara - na Granicama, Bršnu, Buavicama, Kučkom brdu, Planiniku, Trepči, Njegošu, Vraćenovićima, Pustom liscu i Sedlima.

"Vatrogasci - spasioci daju maksimum. Imamo podršku avio-helikopterske jedinice, a gašenje je otežano zbog jakog vetra", izjavio je Slavko Tadić iz Službe zaštite i spasavanja Nikšić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Spaseno pet osoba izgubljenih zbog požara kod Nikšića FOTO

Izvor: B92, 08.Avg.2021

Pet osoba koje su se usled velikih požara u okolini Nikšića izgubile između Golije i Banjana, uspešno je spaseno, saopštila je Gorska služba spasavanja CG...Kako je saopšteno na Fejsbuk profilu GS SCG, prema nepotpunim informacijama, jedna osoba je lakše povređena...U Nikšiću je trenutno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.