Izvor: RTS, 11.Apr.2021, 13:54

Požar u kovid bolnici u Tuzli, nastradala pacijentkinja

Jedna žena je nastradala u požaru koji je jutros izbio u Klinici za plućne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, prenose mediji u BiH.
U toku je uviđaj na mestu požaru koji je jutros oko devet sati izbio u Klinici za plućne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, u naselju Slavinovići, gde je stradala žena.
Tu informaciju potvrdila je za portal Avaza Amra Kapidžić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kantona.
"U ovom trenutku možemo potvrditi da je jedna osoba smrtno stradala. Uslovi su otežani, budući da se radi o prostorijama gde su smešteni oboleli od kovida", kazala Kapidžić.
Prema njenim rečima, rano je govoriti o uzrocima požara, dok se ne završi uviđaj i neophodna veštačenja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U požaru na kovid odeljenju bolnice u Tuzli poginula žena

Izvor: N1 televizija, 11.Apr.2021

Na kovid odeljenju u Klinici za plućne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla jutros je izbio požar u kojem je poginula ženska osoba.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.