Povređen policajac, upucan pas i hapšenje dvojice kradljivaca - epilog drame

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 09:23

Povređen policajac, upucan pas i hapšenje dvojice kradljivaca - epilog drame

Sarajevo -- Povređen policajac, upucan pas i hapšenje dvojice kradljivaca vozila epilog je sinoćnje dramatične potere u centru Sarajeva, saznaje portal "Avaz".

Pripadnici Jedinice za sprečavanje narušavanja javnog reda i mira u širem obimu Policijske stanice Centar patrolirajući naišli su na dvojicu kradljivaca vozila. Njihova meta bio je "Golf 2". Ugledavši policajce dali su se u beg, ali nakon kraće jurnjave, policajci su sustigli kradljivce.

Izvor blizak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istrazi otkrio je za taj portal da su policajci izdali jasnu i glasnu naredbu lopovima da stanu,ali je u tom trenutku, kradljivac pustio psa na policajce.

Policajac je, spašavajući svoju glavu i štiteći život kolege, ispalio hitac i usmrtio psa.

Pas je uspe međutim da ugrize jednog policajca za nogu, zbog čega je on zatražio i lekarsku pomoć.

Lopovi suipaknakraju uhapšeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.