Pomorac iz Splita osumnjičen za trostruko ubistvo, motiv je navodno osveta

Izvor: RTS, 12.Jan.2020, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomorac iz Splita osumnjičen za trostruko ubistvo, motiv je navodno osveta

Dvadesetpetogodišnji F. Z. iz Splita uhapšen je zbog sumnje da je ubio trojicu muškaraca u tom gradu. Kao mogući motiv spominje se osveta. Policija je na vanrednoj konferenciji saopštila detalje slučaja..
F. Z. je osumnjičen da je u subotu u centru Splita "kalašnjikovim" ubio trojicu muškaraca. Dvojica su preminula na licu mesta, a treći je podlegao povredama u bolnici.
Na vanrednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << konferenciji za medije načelnik splitske policije Dražen Vitez je rekao da sve osobe koje se spominju imaju desetine prekršajnih i krivičnih prijava.
Policija je saopštila da je na mestu zločina pronašla 36 čaura, te da je u akciji hapšenja osumnjičenog bilo uključeno 150 policajaca. 
Osveta mogući motiv ubistva Indeks piše da su 25-godišnji F. Z. i njegova porodica ranije imali neraščićene odnose sa ubijenima.
Kao mogući motiv spominje se osveta jer je brat osumnjičenog za ubistvo navodno dugovao novac ubijenima.
Kako navodi portal Indeks, F. Z. je planirao da ubije još neke osobe, ali ih nije pronašao.
Portal takođe navodi da je porodica F. Z. bila lošeg materijalnog statusa i da je mladić poslednjih godina radio na brodu. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"OČISTIO JE ĐUBRE IZ GRADA" Filip koji je MASAKRIRAO DILERE u Splitu preko noći postao HEROJ NACIJE, nižu se PORUKE PODRŠKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020

"Budi jak, svi normalni ljudi su uz tebe", poručuju sugrađani Filipu Zavadlavu iz Splita...Pomorac Filip Zavadlav osumnjičen je za ubistvo trojice muškaraca juče u Splitu. On se sumnjiči da ih je ubio kalašnjikovom u centru Splita. Prema nekim informacijama, motiv napada mogla bi da bude osveta...Naime,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.