Policija istražuje ko je žena zakopana u tuđem grobu u selu kod Podgorice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 13:38

Policija istražuje ko je žena zakopana u tuđem grobu u selu kod Podgorice

U zetskom selu Vukovci zavladao je nespokoj nakon što je u jednoj porodičnoj grobnici pronađeno zakopano nepoznato žensko telo.

Policija i tužilaštvo pokušavaju da utvrde ko je i kada sahranjen u tuđem grobu.

Iz Uprave policije Vijestima je potvrđeno da je jedna porodica iz Vukovaca, kada su pokušali da sahrane preminulog člana porodice, u grobnici pronašla nepoznato telo.

Iako dobro upućen izvor tvrdi da ženski leš nije bio u kovčegu, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << samo ubačen u grobnicu, policija govori suprotno - da je bio u kovčegu.

"Početkom meseca porodica iz Vukovaca pokušala je da sahrani preminulog člana. Kada su otvorili porodičnu grobnicu unutra su pronašli kovčeg u kom su bili posmrtni ostaci. Nije im bilo poznato ko je sahranjen, ni kada, zbog čega su pozvali policiju. Mi smo, nakon tog obaveštenja, izašli na lice mesta i obavestili tužilaštvo", objasnili su iz UP.

Naložena su, kažu, veštačenja kako bi se utvrdilo vreme smrti i identitet osobe čiji posmrtni ostaci su pronađeni zakopani u tuđem grobu.

Jedan od sagovornika Vijesti, koji je i prijavio novinarima taj nesvakidašnji događaj, kazao je da se u Zeti spekuliše da je u grobu pronađeno telo ubijene žene.

"O tome se zvanično ćuti, ali mi znamo da su ljudi otvorili grob jer su morali da sahrane babu koja je preminula. Dočekalo ih je neprijatno iznenađenje. U njihovom grobu bilo je telo žene. Neshvatljivo je da se nešto tako dešava i zataškava", kazao je sagovornik Vijesti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEPOZNATA ŽENA ZAKOPANA U TUĐEM GROBU: Crnogorsko selo u strahu, policija istražuje okolnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021

U zetskom selu Vukovci zavladao je nespokoj nakon što je u jednoj porodičnoj grobnici pronađeno zakopano nepoznato žensko telo..Policija i tužilaštvo pokušavaju da utvrde ko je i kada sahranjen u tuđem grobu...Iz Uprave policije je potvrđeno da je jedna porodica iz Vukovaca, kada su pokušali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.