Izvor: RTS, 23.Jan.2021, 12:16

U raciji u Banjaluci uhapšeni i državljani Srbije osumnjičeni za organizovanje prostitucije

Banjalučka policija uhapsila je više ljudi iz Republike Srpske, Srbije i Slovenije tokom racije u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, u okviru akcije usmerene na otkrivanje prostitucije i neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga.
Operativna akcija "Dolar" realizovana je tokom prethodne noći i traje kriminalistička obrada lica i rad na dokumentovanju tog predmeta, navela je policija.

"Sve mjere i radnje u okviru ove akcije preduzete >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a određene aktivnosti u vezi s akcijom i dalje su u toku" saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.
U saopštenju se precizira da je u okviru ove akcije obavljena racija u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, vlasništvo osobe čiji su inicijali L. Ž. iz Prnjavora, koji je uhapšen zbog osnova sumnje da je počinio krivična dela navođenja na prostituciju i nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.
Uhapšena su i lica čiji su inicijali A. M. i N. Š. iz Banjaluke, te M. V, A. S, Z. D. i N. K. iz Srbije zbog osnova sumnje da su za novac pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu, a od tih osoba oduzeta je određena količina novca, navodi se u saopštenju.
Takođe, uhapšena su i četiri državljanina Slovenije - B. Ć, kod kojeg je pronađen kokain, te M. S, A. D. i M. F. za koje je izvršenim testiranjem utvrđeno da su pozitivni na prisustvo te droge.
Određene aktivnosti u okviru ove akcije i dalje su u toku.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U raciji zbog prostitucije uhapšeni iz Srpske, Srbije i Slovenije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2021

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su više osoba iz Republike Srpske, Srbije i Slovenije tokom racije u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, u okviru akcije usmerene na otkrivanje prostitucije i neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga...Operativna akcija "Dolar" realizovana je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.