Podgorica: Vetar lomio stabla, raspirio požare, saobraćajni kolaps

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica: Vetar lomio stabla, raspirio požare, saobraćajni kolaps

Jak severni vetar napravio je haos u Podgorici, lomio stabla i izazvao saobraćajni kolaps, veći deo grada bio je bez struje oko dva sata, a usled jakog vetra bilo je više požara i jedna kuća je izgorela.

Na području Podgorice, prema poslednjim podacima, požar je jedino još u Lješanskoj nahiji.

Komandir službe Zaštite i spasavanja Andrija Čađenović je agenciji MINA kazao da ipak dolazi do pojave manjih požara, ali da ih vatrogasci gase veoma brzo, odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nakon dolaska ekipe na teren.

"Aktivan je još požar u Lješanskoj nahiji. Obilazimo i lokacije na kojima se nalaze objekti koji su bili zahvaćeni požarom.Ostale manje požare ugasimo za deset ili 15 minuta u proseku", rekao je Čađenović.

Kako prenosi RTCG, zbog olujnog nevremena na području Podgorice danas je bilo aktivno više požara, ali su sada svi veći požari ugašeni, dok je u Zagoriču izgorela jedna kuća.

Ranije tokom dana, semafori u Podgorici nisu radili, pa je nastao saobraćajni kolaps na ulicama.

Navodi se da je vetar tako jako duvao da je lomio stabla, a čitalac portala crnogorske televizije poslao je fotografiju na kojoj se vidi oboreno drvo u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Podgorica: Snažan vetar izazvao požare (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2018

Jak severni vetar napravio je haos u Podgorici, lomio stabla i izazvao saobraćajni kolaps u Podgorici, gde je veći deo grada bio bez struje oko dva sata, a usled jakog vetra aktivno je više požara i jedna kuća je izgorela...RTCG navodi da semafori u glavnom gradu Crne Gore nisu bili u funkciji,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.