Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 18:36

Počela saslušanja osumnjičenih članova kavačkog kriminalnog klana

U Specijalnom državnom tužilaštvu počela su saslušanja osumnjičenih članova kavačkog kriminalnog klana.
Jake policijske snage obezbeđuju zgradu Specijalnog državnog tužilaštva.
Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan, njegov telohranitelj Vladimir Vučković, Kotorani Miloš Radonjić i Krsto Maroš, uhapšeni su u Kotoru u policijskoj akciji.
Osim njih, inspektori Sektora za borbu protiv kriminala uhapsili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su još tri osobe, a tragaju za još nekoliko članova i organizatora te kriminalne grupe.
Jedan član organizovane kriminalne grupe "kavači" uhapšen je u Pljevljima.
Među uhapšenima je i kum drugog navodnog vođe kavčana, Radoja Zvicera.
Iz vrha Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su uhapšeni sumnjivi za planiranje i izvršenje likvidacija. U istoj akciji policija traga za Radojem Zvicerom.
Kašćelana sumnjiče da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora.
Policija je jutros zvanično saopštila da preduzimaju planske aktivnosti usmerene prema kriminalnim grupama.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U toku saslušanje vođe kavačkog klana i ostalih uhapšenih

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2021

U Specijalnom državnom tužilaštvu u Podgorici u toku je saslušanje uhapšenih u policijskoj akciji u Kotoru kada je među ostalima uhapšen i navodni vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.