Plenković osudio transparent navijača Dinama, policija privela četiri osobe

Izvor: RTS, 12.Jun.2020, 15:22

Plenković osudio transparent navijača Dinama, policija privela četiri osobe

Hrvatski premijer Andrej Plenković najoštrije je osudio transparent sa neprimerenom i, kako je rekao, sramnom porukom Dinamovih navijača upućenom Srpkinjama i srpskoj deci. Policija privela četiri osobe zbog sramnog transparenta.
"Bilo šta tako ja najoštrije osuđujem, tome nema mesta u javnom prostoru, za svaku osudu je to. Za mene tu nema dileme, neprihvatljivo je i za svaku osudu", rekao je Plenković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Vukovaru, prenela je zagrebačka N1 tv.

Srpsko narodno vijeće objavilo je na Tviteru fotografiju na kojoj se vide zagrebački navijači kako drže natpis "Je**t ćemo srpske žene i djecu".
Zbog transparenta navijača Dinama u Zagrebu, kojim se preti silovanjem Srpkinja i srpske dece, privedena su četiri navijača Dinama, saopšteno je iz policije.
"Dosadašnjim postupanjem policije, u službene prostorije dovedene su četiri osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem", navodi se u saopštenju, preneli su hrvatski mediji.
Inače, iz policije tvrde da su dojavu o remećenju javnog reda i mira dobili sinoć, ali da kada je policija izašla na mesto događaja tamo nikoga nije bilo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.