Novinarku Vijesti pokušala da ubije kriminalna grupa iz Crne Gore

Izvor: RTS, 24.Sep.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarku "Vijesti" pokušala da ubije kriminalna grupa iz Crne Gore

Oliveru Lakić, novinarku "Vijesti", pokušala je da ubije jedna kriminalna grupa sa teritorije Crne Gore, ali koja nije dostupna nadležnim crnogorskim organima, rekao je pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković.
"Preduzimaju se sve mere i radnje uz međunarodnu policijsku saradnju radi ispitivanja ovih podataka", rekao je Enis Baković na konferenciji za novinare, prenosi CDM.me.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Olivera Lakić je ranjena 8. maja iz vatrenog oružja, nakon što je po povratku s posla parkirala automobil ispred zgrade u kojoj stanuje.
Prošle nedelje, evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je da će se pitanje napada na Oliveru Lakić i dalje potencirati na svim nivoima, u narednom Izveštaju o napretku Crne Gore, kao i da pregovori o članstvu u Evropskoj uniji mogu biti i prekinuti.
"Ukoliko nema pomaka u poglavljima 23 i 24, a sloboda medija i bezbednost novinara su neizostavan dio toga", rekao je Baković.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Preživela STRAVIČAN NAPAD: Otkriveno ko je pokušao da ubije novinarku Oliveru Lakić (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018

Lakić je ranjena 8. maja iz vatrenog oružja..Pripadnici kriminalističke policije raspolažu operativnim saznanjima da je jedna kriminalna grupa sa teritorije Crne Gore pokušala da ubije novinarku "Vijesti" Oliveru Lakić, izjavio je danas pomoćnik direktora crnogorske Uprave policije Enis Baković...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.