Novi skandal u Hrvatskoj! Plovili Neretvom sa natpisom Za dom spremni! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 12.Avg.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi skandal u Hrvatskoj! Plovili Neretvom sa natpisom "Za dom spremni"! (FOTO)

Splitski HOS-ovci i njihovi prijatelji plovili su danas Neretvom noseći zastavu sa natpisom "Za dom spremni", zbog čega je intervenisala i policija, prenosi Index.hr.

Portal dodaje da je zbog toga prekršajno sankcionisan šef splitsko-dalmatinske Hrvatske stranke prava Ivica Vladav Ðovani.

Ustaški pozdrav "Za dom spremni" - u Kninu ne sme, u Slunju sme!

"Ja sam ostao dosledan sebi i ja se ove zastave ne sramim. Stavili smo je na našu lađu kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << smo pratili i bodrili ekipu Crnog puta koja je i pobedila. Ođednom se stvorila policijska rečna flotila, četiri broda okružila su našu lađu i zatražili da predamo zastavu koja je zaplenjena kao dokazni materijal u postupku. Svakako ću se žaliti višem sudu", kazao je Vladav.

#Metković: Počeo jubilarni 20. #Maratonlađa. Sa starta krenulo 30 ekipa. Pobjeda donosi prestiž u neretvanskom kraju. #N1info pic.twitter.com/VIoazqT02k

FOTO: Vikipedija

Kako se navodi, poslednja intervencija policije zbog HOS-ovaca zabeležena je na proslavi "Oluje" u Kninu prošle nedelje, kada je policija privela ratnog zapovednika Marka Skeju i još nekoliko bivših članova HOS-a zbog uzvikivanja "Za dom spremni".

Skandal uoči Tompsonovog koncerta! Nije prošlo bez "Za dom spremni!" (FOTO, VIDEO)

PROČITAJTE SVE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.