Novi SKANDAL u Crnoj Gori: Urednik Pobjede  rekao da Amfilohije blagosilja podvige koljača

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2020, 16:04

Novi SKANDAL u Crnoj Gori: Urednik ''Pobjede'' rekao da Amfilohije blagosilja podvige koljača

Direktor i glavni i odgovornik urednik prorežimske Pobjede Draško Đuranović nazvao je Mitropolita Amfilohija promoterom četničke ideologije koji je blagosiljao podvige koljača i ratnih zločinaca U Crnoj Gori se više ne preza ni od čega. Posle emitovanja Tompsonove peseme na Dan pobede nad fašizmom, koja je kasnije i ponovljena, o čemu ''čuvari časti i poštenja'' ćute kao nojevi sa glavom zabijenom u pesak, novi skandal u ''maloj''. Direktor i glavni i odgovornik >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << urednik prorežimske Pobjede Draško Đuranović nazvao je Mitropolita Amfilohija promoterom četničke ideologije koji je blagosiljao podvige koljača i ratnih zločinaca!U kolumni u svom niskotiražnom glasilu deleći ''pecke'' uredništvima dva dnevna lsta u Crnoj Gori, ali i na svom fejsbuk profilu, tvrdnjama da u tim novinama nije bilo antifašističke priče uz prkor zbog emitovanja Tompsonove pesme kaže: glavna vest bio je – Amfilohije Radović, mitropolit Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, pokrovitelj i pobornik četničke ideologije. Koji je, baš na Dan pobede, najavio da neće poštovati mere NKT-a niti državu Crnu Goru.- Dakle, poglavar srpske crkve koja je za sveca SPC proglasila četničkog koljača Macu Vukojičića, prvosveštenik crkve koja i danas celiva i slavi Radovana Karadžića i Ratka Mladića, koja ne priznaje genocid u Srebrenici – bio je glavni lik za uredništvo Vijesti na Dan pobede nad fašizmom?!, piše Đuranović, čiji je otac Veselin bio predsednk Predsedništva SFRJ od 1984-1985.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

AMFILOHIJE PONOVO NA METI MILOVIH PRISTALICA: Urednik ''Pobjede'' rekao da mitropolit blagosilja podvige koljača

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020

Direktor i glavni i odgovornik urednik prorežimske Pobjede Draško Đuranović nazvao je Mitropolita Amfilohija promoterom četničke ideologije koji je blagosiljao podvige koljača i ratnih zločinaca...U Crnoj Gori se više ne preza ni od čega. Posle emitovanja Tompsonove peseme na Dan pobede nad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.