Nove žrtve koronavirusa u BiH, ukupno 117 preminulih

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2020, 11:39

Nove žrtve koronavirusa u BiH, ukupno 117 preminulih

U Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci preminule su još tri osobe zaražene koronavirusom, dok je na Univerzitetskoj klinici u Mostaru preminuo pripadnik Oružanih snaga BiH iz Livna. Ukupan broj žrtava u BiH porastao je na 117.

Reč je o tri starije osobe iz Banjaluke, koje su, kako je navedeno, imale i druga oboljenja.

U RS je urađeno testiranje 338 novih laboratorijskih uzoraka, a koronavirus potvrđen je kod 16 osoba.

Po tri osobe su iz Nevesinja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i Gacka, po dve iz Banjaluke, Gradiške i Kneževa, i po jedna osoba iz Doboja, Prnjavora, Kozarske Dubice i Ugljevika.

Među pozitivnim na koronavirus je i jedan zdravstveni radnik iz Banjaluke.

Iz Federacije BiH nema podataka o novoobolelima.

Prema poslednjim informacijama, u celoj BiH registrovano je 2.147 obolelih od koronavirusa, dok se od bolesti oporavilo 1.118 osoba.

Pripadnik Oružanih snaga BiH iz Livna, zaražen koronavirusom, umro je sinoć na Univerzitetskoj klinici u Mostaru, saopštio je Krizni štab Livanjskog kantona.

I.M (52) je bio na službi u Banjaluci, gde se najverovatnije i zarazio.

On je bio bolnici od 4. aprila, duže vreme priključen na respirator.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.