Suzana Radanović: Ne znam gde je Davor

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jan.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Radanović: Ne znam gde je Davor

Suzana Radanović, majka ubijenog mladića Davida Dragičevića, izjavila je večeras da ne zna gde se nalazi njen bivši suprug Davor Dragičević, koji je poslednji put viđen 30. decembra oko 23 časa blizu džamije Ferhadija, kada je policija terala građane s Trga Krajine posle skupa "Pravda za Davida".

"O Davoru ništa ne znam. Davora policija traži. Kome da prijavim njegov nestanak? Prijavila sam i Davidov nestanak, pa ga nisu našli. Neka policija pogleda kod sebe, tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je i David bio", kazala je Radanović novinarima.

Ona je i večeras došla do crkve Hrista Spasitelja u centru Banjaluke da zapali sveće za svog ubijenog sina.

Tu joj se pridružilo nekoliko stotina građana.

Radanović je najavila da će se se konsultovati s advokatima da tuži MUP-a Republike Srpske, jer su 25. decembra došli da pretresaju njihovu porodičnu kuću bez naloga.

"Tri i po sata moja maloletna deca sama u kući. Moja deca su pretrpila šok. Moje mlađe dete je hrvatski državljanin. Hrvatski konzulat je obavešten", rekla je Radanović.

Novo okupljanje građana Banjaluke u porti crkve Hrista Spasitelja najavljeno je za sutra u 18 časova.

Policija je juče zabranila sva okupljanja grupe "Pravda za Davida".

Na Trgu Krajine u Banjaluci večeras su ponovo bile jake policijske snage, kao i na drugim lokacijama u centru Banjaluke.

Nova hapšenja članova grupe Pravda za Davida

Policija je danas ponovo privela dvoje članova grupe "Pravda za Davida", Sofiju Grmušu i Ozrena Perduva, potvrdio je agenciji Beta njihov advokat Milan Malešević.

On je rekao da mu još nije poznato zbog čega su pozvani u policiju, da li kao okrivljeni ili u svojstvu svedoka i da će više informacija imati nakon što se vidi sa svojim klijentima u policijskoj stanici.

Njih dvoje su bili uhapšeni 30. decembra, a posle 24 časa provedena u policiji pušteni su na slobodu.

Na teret im se stavljalo narušavanje javnog reda i mira tokom skupa "Pravda za Davida"

Tada je privedeno još nekoliko članova grupe "Pravda za Davida", ali i ostalih građana koji su se zatekli na Trgu Krajine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova hapšenja članova grupe Pravda za Davida

Izvor: Beta, 01.Jan.2019

Policija je danas ponovo privela dvoje članova grupe "Pravda za Davida", Sofiju Grmušu i Ozrena Perduva, potvrdio je agenciji Beta njihov advokat Milan Malešević.On je rekao da mu još nije poznato zbog čega su pozvani u policiju, da li kao okrivljeni ili u svojstvu svedoka i da će više informacija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.