Nezadovoljni bivši radnik zapalio automobil vlasnika firme, a njega polio benzinom

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezadovoljni bivši radnik zapalio automobil vlasnika firme, a njega polio benzinom

Bivši radnik jedne firme u Skoplju zapalio je automobil vlasniku te firme i polio i njega benzinom zbog neisplaćenih plata, objavio je danas portal "A1 on".

Kako se navodi (a1on.mk), automobil "BMV iks 6" bio je parkiran ispred firme u skopskom naselju Kisela voda, a zaposleni su odmah potrčali i gasili vatru na automobilu, čija je leva strana bila u plamenu.

Vlasnik firme je ostao poliven benzinom, a bivši radnik nije pokušao da ga zapali, već je mirnio sačekao da dođe policija.

U prijavi je 51-godišnji gazda firme u skopskom naselju Kisela voda naveo da je bivši radnik Lj. S. (56) "bio revoltiran jer mu nije isplaćeno nekoliko plata".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MK: Revoltirani radnik zapalio auto i polio gazdu benzinom

Izvor: B92, 04.Sep.2019

Bivši radnik jedne firme u Skoplju zapalio je automobil vlasniku te firme i polio i njega benzinom zbog neisplaćenih plata, objavio je portal "A1 on".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.