Nesvakidašnji događaj u cetinjskoj bolnici: Porodile se tri sestre, za dva sata na svet donele ČETVORO dece!

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesvakidašnji događaj u cetinjskoj bolnici: Porodile se tri sestre, za dva sata na svet donele ČETVORO dece!

Najsrećnija u celoj ovoj priči je Mara Mugođa, koja je za samo par sati dočekala četvoro unučadi ZA samo dva sata u cetinjskoj bolnici tri rođene sestre, Podgoričanke - Olivera Mugoša Midžor, Jasna Rakočević i Jelena Vukčević, od koji su dve bliznakinje, rodile su četvoro dece, jer je jedna od bliznakinja dobila blizance. Ova radosna vest za tren obišla je Crnu Goru i region.PROČITAJTE I: Crnogorci se plaše novih padavinaNa svet su došli Stefana, Darija, Uroš >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Anja, i to baš na veliki hrišćanski praznik - Mitrovdan! Svi su odlično i mame i bebice, a radost nije mogla sakriti ni baka Mara Mugoša, koja je po saznanju kazala:- Ja sam najsrećnija majka i baka na svetu! Ne znam gde sam, ni na nebu ni na zemlji! Blago meni! Puna kuća. Od kćerke Jelene već imam jednu unuku Mariju, koja će uskoro napuniti tri godine - kazala je presrećna Mara.Veselo je bilo i u ginekološkom timu koji je predvodio dr Predrag Jovović.- Porođaji su protekli uredno, a porodilje i njihova deca su takođe dobro - kazao je Jovović.Oglasila se i direktorka Opšte bolnice "Danilo I".- Naša bolnica i Ginekološko-akušersko odeljenje nastavilo je lepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može svojim timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Crne Gore i Cetinja - kazala je Radojičić.Foto privatna arhivaOvaj događaj "zapalio" je društvene mreže i gotovo da nema čoveka koji im nije poželeo sreću. Porođaj u cetinjskoj bolnici samo je vratio sećanja vremešnih Cetinjana kako je nekada natalitet u tom prestonom gradu cvetao. Da nije porodilja iz drugih delova Crne Gore ili regiona, pitanje je koliko bi se čuo plač novorođenčadi podno Lovćena. TRADICIJADOKTORKA Sonja Radojičić rekla je da se ovim nastavlja tradicija iz porodice tri porodilje, da iako su stanovnice Podgorice, porađaju se u cetinjskoj bolnici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tri sestre se porodile istog dana u razmaku od pola sata

Izvor: Radio 021, 09.Nov.2019, 00:01

U porodilištu najstarije bolnice u Crnoj Gori, Danilo Prvi na Cetinju, tri sestre Olivera, Jasna i Jelena, u petak su, u razmaku od po pola sata na svet donele četvoro dece...Prva je u porođajnu salu ujutro oko 9 sati ušla Olivera, koja je rodila Stefanu, nakon nje njena sestra bliznakinja Jasna...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.