NEVEROVATNA KRAĐA U HRVATSKOJ: Lopovi odneli celu kuću!

Izvor: Večernje novosti, 19.Dec.2018, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNA KRAĐA U HRVATSKOJ: Lopovi odneli celu kuću!

Nesvakidašnju prijavu ovih dana primili su koprivnički policajci kojima je vlasnik imanja u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio da mu je nestala kuća, piše portal "Podravski" Nesvakidašnju prijavu ovih dana primili su koprivnički policajci kojima je vlasnik imanja u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio da mu je nestala kuća, piše portal "Podravski".Prelepa montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, rasformirana je gotovo do temelja. Lopovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su, prema navodima vlasnika, za nekoliko dana odvojili i odneli ceo krov s crepom, kao i delove zidova od drvene građe, a šteta se procenjuje na desetak hiljada kuna, prenosi Fena.Pročitajte još - NESVAKIDAŠNjA KRAĐA: Lopov odneo pozorišnu scenu Po Peterancu među meštanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan preduzetnik koji se navodno posvađao ili ostao dužan svom partneru i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću.Koprivnički policajci proveravaju da li te glasine imaju veze s istinom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ukradena cela kuća

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2018

Nesvakidašnju prijavu ovih dana primili su koprivnički policajci kojima je vlasnik imanja u Peterancu nedaleko od Koprivnice, prijavio da mu je nestala kuća...To je objavio portal Podravski.hr...Montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, rasformirana je gotovo do temelja. Lopovi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.