NESREĆA U ŠVAJCARSKOJ: U tunelu izgoreo bus sa učenicima iz Splita

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U ŠVAJCARSKOJ: U tunelu izgoreo bus sa učenicima iz Splita

Prema navodima jednog roditelja brojnim učenicima iz ovog autobusa izgorela su dokumenta, pa i mobilni telefoni, tako da svi nisu uspeli da jave šta se desilo U tunelu u Švajcarskoj danas je u potpunosti izgoreo autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce, a svi učenici su na vreme izašli iz autobusa i niko nije povređen, javlja Dalmacija danas.Splitske srednjoškolci se u Švajcarskoj poslednjih dana nalaze na odmoru.Prema navodima jednog roditelja, prenosi Dalmacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << danas, brojnim učenicima iz ovog autobusa izgorela su dokumenta, pa i mobilni telefoni, tako da svi nisu uspeli da jave šta se desilo, a nekima su izgoreli i koferi sa stvarima."Javio mi se sin nakon ove nesrece i odmah je naglasio da su svi dobro. Ipak, prvih sat vremena proveo sam u strepnji jer nisam znao bilo kakve detalje, a nakon sat vremena jedva sam uspeo dobiti sina. Autobus se zapalio i izgorio u tunelu. U Švajcarskoj su zadnjih sedam dana na skijanju boravili brojni učenici različitih škola iz Splita, koji su se s tri ili četiri autobusa danas vraćali prema Splitu", izjavio je jedan od roditelja."Svi se učenici sada nalaze u vatrogasnom domu u blizini tunela u kojem se dogodila nesreća. Svi su na sigurnom i na toplom. Agencija sada pronalazi zamenski autobus da ih vrati kući, a kako će preći granicu kada su im izgorela dokumenta, nije mi poznato", priča roditelj.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR SPLITSKIH SREDNJOŠKOLACA Vraćali su se sa skijanja u Švajcarskoj, a onda im je IZGOREO AUTOBUS (VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Jan.2019

U tunelu u Švajcarskoj danas je u potpunosti izgoreo autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce, a svi učenici su na vreme izašli iz autobusa i niko nije povređen.

Nastavak na Blic...

Izgoreo autobus koji je prevozio učenike iz Splita, nema povređenih ali su ostali bez dokumenata

Izvor: Radio 021, 12.Jan.2019

U tunelu u Švajcarskoj danas je u potpunosti izgoreo autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce, a svi učenici su na vreme izašli iz autobusa i niko nije povređen, javlja Dalmacija danas...Autobus se zapalio tokom vožnje u blizini švajcarsko-francuske granice. Vođa puta Gordan Drašinac...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.