Split: Ubijene tri osobe, uhapšen osumnjičeni

Izvor: B92, 11.Jan.2020, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Split: Ubijene tri osobe, uhapšen osumnjičeni

Split -- U Splitu je uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo, javio je Dalmatinski portal.

Prvo je upucan motociklista u središtu Splita, a zatim drugi 500 metara dalje. Jedna osoba je prilikom pucnjave ranjena, a kako je objavio hrvatski N1, ranjeni je podlegao povredama.

Jedna je ženska osoba nedugo nakon toga došla na mesto dogadaja i vikala "Ubiću vas sve".

Policija je potvrdila ove navode.

"Prema prvim informacijama s terena, počinilac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je muškarac obucen u crno, ima oružje i kreće se put Marjana. Molimo sve gradane na tom podrucju grada da se sklone s ulica i da, ako uoce osobu, odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za pociniteljem", rekli su iz policije.

Svedoci tvrde da su culi više hitaca, a sumnja se da su u potanju narko dileri.

Svedok koja je bila u blizini mesta pucnjave ispricala je za Index. da su se zaculi rafalni pucnjevi dok je sedela na Matejušci.

"Za desetak minuta je došla hitna, pa i policija", rekla je i dodala kako se prica da je sve povezano s drogom.

"To se dogodilo oko 15:35. Culi smo rafalne pucnjeve u dva navrata, kao iz kalašnjikova. Nakon toga ništa, tišina, da bi za 5-10 minuta culi sirene hitne pomoci i policije. Mi smo sjedili na Matejušci s morske strane, 50-ak metara od toga. Verovatno su ovi koji su pucali nakon toga otišli prema Varošu, unutra medu kuce. Izgledalo je kao da su se sukobile dvije bande na motorima", rekla je ona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.