Lovili divlje svinje, pa naišli na neočekivani prizor

Izvor: BKTV News, 16.Avg.2017, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovili divlje svinje, pa naišli na neočekivani prizor

Lovci ostali skamenjeni.

Grupa lokalnih lovaca kod Otoka u Hrvatskoj bila je prisiljena da krene u potragu za divljim svinjama, najverovatnijim uzročnicima štete na usevima.

Tako su oko sedam sati ujutru prošle nedelje pošli u lov, međutim umesto divljih svinja pronašli su devetoro uspavanih migranata iz Avganistana, piše Glas Slavonije. Na svu sreću, jedan od lovaca inače radi u policiji.

"On ih je probudio i popričao s njima. Spavali su na nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << krpama, umotani u najlone. Zamolio nas je samo da mu pomognemo pri njihovom izvođenju iz šume, dok neko ne dođe službenim vozilom i s pojačanjem po njih", rekao je jedan lovac.

"Dok smo s obe strane išli uz njih, da ne bi neko od njih pobegao dok nije stigla “marica” koja ih je odvezla, imali smo čudan osećaj, jer ne znaš o čemu razmišljaju, hoće li nas možda napasti, ili pokušati da pobegnu.'

Jedan od Avganistanca koje su našli u šumi umesto veprova bio je gluvonem i bila mu je potrebna pomoć pri kretanju. Uprkos tome, odlučio se da pođe na ovaj nesiguran put.

Treba napomenuti da se ove godine već nešto slično dogodilo i lovcu na području Novog Sela koji je u blizi jedne čeke naišao na migrante.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.