Izvor: RTS, 27.Okt.2020, 10:26

Krivokapić tražio imena kandidata za ministre

Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić uputio je sinoć pismo predstavnicima vladajuće većine u kome traži da mu dostave imena kandidata za ministre, i to u resorima koji su im pripali.
Ako stranke to ne urade u narednih nekoliko dana, kako navodi list Dan, mandatar će izaći sa svojim predlogom Vlade. Navodno bi sve trebalo da bude završeno u narednih nekoliko dana, prenosi RTCG.

Iz tima mandatara za sastav vlade Zdravka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Krivokapića juče su poručili da još čekaju određene odgovore na predlog raspodela resora u novoj vladi.
Mandatar, kako piše Dan, čini sve da formiranje vlade bude gotovo u prvoj polovini idućeg meseca. Nezvanično, Krivokapić će se do kraja sedmice obratiti javnosti u vezi s tim pitanjem.
Iz Krivokapićevog tima su kazali da su predlozi o raspodeli ministarstava upućeni koalicijama i da još očekuju određene odgovore u okviru vremenskog roka koji su odredili.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivokapić: Zvanični stavovi o Vladi Crne Gore su na mom Tviteru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020

Mandatar Zdravko Krivokapić saopštio je danas da zvanični stavovi za sastav nove Vlade Crne Gore mogu da se pročitaju samo na njegovom Tviter nalogu..."Svi drugi stavovi, mišljenja, analize ili preporuke koje se mogu videti na društvenim mrežama ne odražavaju stavove mandatara za sastav Vlade...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Mali: Odgovorićemo na izazove, u ekspozeu "prave stvari"

Izvor: RTS, 27.Okt.2020

Siguran sam da ćemo sa predloženim sastavom nove vlade odgovoriti na sve izazove koji su pred nama, kaže ministar finansija Siniša Mali i navodi da će se u ekspozeu Ane Brnabić čuti prave stvari i pravi ciljevi. . Upitan da prokometariše sastav nove vlade, Siniša...

Nastavak na RTS...

KO ĆE BITI NOVI MINISTRI U CRNOJ GORI? Krivokapić pozvao predstavnike vladajuće većine

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020

Sve bi, kako se saznaje, trebalo da bude završeno u narednih nekoliko dana...Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić uputio je sinoć pismo predstavnicima vladajuće većine u kome traži da mu dostave imena kandidata za ministre, i to u resorima koji su im pripali...Iz tima mandatara za sastav...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.