Kolinda: Srbija da učini iskorak u otkrivanju istine o nestalima u ratu

Izvor: B92, 16.Okt.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolinda: Srbija da učini iskorak u otkrivanju istine o nestalima u ratu

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pozvala je odgovorne u Srbiji da učine iskorak u otkrivanju istine o nestalima u ratu u Hrvatskoj.

"Pozivam i odgovorne u Srbiji da učine taj iskorak u otkrivanju istine, jer će to biti najveći korak ka konačnom miru i pravom pomirenju", rekla je Grabar-Kitarović u Vukovaru, gde je prisustvovala obeležavanju 28. godišnjice pogibije hrvatskog generala Blaga Zadra, prenela je Hina.

Ona je pozvala sve koji mogu da pomognu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u rasvetljavanju sudbine nestalih da to i učine.

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u Vukovaru da je nezadovoljna radom pravosudnih ogana zbog presporog procesuiranja ratnih zločina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.